Erhvervsmedlem

Foreningen Als-Fyn Broen har som mål at arbejde for at skabe en helt ny udvikling på Als og Fyn. Områder som Als, Sydvestfyn og Sydfyn kæmper med at skabe den velstand i befolkningen, der rettelig burde kunne opleves i disse meget smukke omgivelser.

Men Als, Sydvestfyn og Sydfyn mangler gode forbindelser til omverdenen. Forbindelser der vil kunne styrke samhandelen med den store verden, så vore mange driftige virksomheder kunne få friske kræfter til de mange nye arbejdspladser, der vil kunne skabes, og man kunne få et handelsliv, der virkelig trives og blomstrer.

Man mangler også gode og hurtige forbindelser til og fra Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet, der begge dækker hele Syddanmark. Hver eneste dag skal man køre mange forgæves timer på rejsen til Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet. Timer der er spildte.

Stor opbakning til Als-Fyn Broen

Foreningen Als-Fyn Broen har over 2000 betalende medlemmer pr. 1. januar 2020 og over 5600 følgere på Facebook, hvor vore opslag regelmæssigt når ud til over 20.000 personer.

79 procent af befolkningen siger JA til bygning af Als-Fyn Broen med over 15600 stemmer afgivet på Fyens.dk

Medlem

Som et medlem af Foreningen Als-Fyn Broen støtter du den fremtidige udvikling på Als, Sydvestfyn og Sydfyn – og du kan være med til at samle hele Region Syddanmark.

Medlemsfordele

Som medlem af Foreningen Als-Fyn Broen får du også nogle medlemsfordele. Vi oplever at der er rigtig mange virksomheder der, oveni deres medlemskab, giver en række fordele for dig når du handler hos dem.

Få nye kunder

Som et erhvervsmedlem af Foreningen Als-Fyn Broen bliver dit logo og link vist frem for alle vore medlemmer, der derved bliver opmærksom på din virksomhed. Dette giver mulighed for at få nye kunder.

Som erhvervsmedlem kan du også selv give medlemsfordele til privatmedlemmer, og dermed blive FREMHÆVET på Als-Fyn Broen’s hjemmeside.